Wireline Impregnated Diamond Core Bit


Wireline Impregnated Diamond Core Bit

Produktinformation

Med professionell och produktiva fabrik är HAINAISEN en av de ledande Kina wireline impregnerade diamond kärna bit tillverkarna. Välkommen till grossist wireline impregnerade diamond kärna bit från oss, vi har alltid billiga produkter att erbjuda dig.

Snabb Detaljer

Plats av ursprung:

Varumärke:

Modellnummer: alla

Typ: Borr

Maskintyp: Borrning verktyg

Certifiering: ISO 9001

Material: Gjuten stål, PDC

Bearbetning typ: smide

Användning: mjuk, slipande, konsoliderade formationer borrning

färg: svart

Förpackning amp; Leverans


PackagingDetails:

insideinsponge, outsideincartons

DeliveryDetail:

7dagar

Vad är ytan-set diamant core lite?


Som namnet antyder, avviker surface-set diamant lite från den impregnerade diamond typ eftersom att de är inställda med ett enda lager av naturliga borr diamant på arbetande ytor bitars kronan i ett förutbestämt mönster.

Skillnader av surface-set diamant core och impregnerade diamant core bitars.

Diamanter är monterade i en bit crown pulveriserad metal matrix kropp som smälts samman till en stål verktyg kropp eller skaft. Till skillnad från impregnerade diamond bit som kontrollerade urholkningen av pulveriserad metall bit kronan är önskvärt att exponera nya diamond kristaller, är metall bond matrisen används för alla Dimatec yta-set bitar extremt tuffa och slitstarka. Funktionen för bit crown matrix kroppen på lite yta-set är att säkert hålla diamanter i position under hela den operativa

Surface-set diamant core lite allmänt användning.

Surface-Set diamant bits är främst rekommenderas för användning i borrning relativt mjuk, slipande, konsoliderade formationer som inte borras effektivt av impregnerade diamant bits. De rekommenderas också för att använda i borrning svårare formationer där tillgängliga rotationshastigheter och bit laster är otillräcklig användning impregnerade diamant bits på grund av borrning utrustning begränsning.

Surface-set diamant core bit många bra egenskaper:

Gemensamt, surface-set diamond bit kommer att ge högre penetration än impregnerade diamant bits i mjukare Formationer främst beroende på den största graden av exponering av de enskilda diamond kristallerna. Dock som de är inställda med endast ett tjockt skikt av diamond kristaller, yta-set diamant bits kommer att allmänt ge en lägre övergripande lite liv än impregnerade diamond bit.


Förfrågning
返回顶部